Geheugenkaarten

Viewed products

microSDHC Geheugenkaart Klasse 10 32 GB View larger

microSDHC Geheugenkaart Klasse 10 32 GB

VB-44083

New

Levering 1-2 werkdagen

  • Order before 16:00 = shipped the same working day.
  • Cooling down period of 14 days
  • At least 2 years of warranty
  • Customer service till 20:00 CET
  • Great product collections, almost all on stock

€ 37,99

Including 21% VAT

Excl. Shipping

More info

De microSDHC-geheugenkaart is momenteel de kleinste beschikbare vormfactor van de kaartlezer. De kaarten zijn speciaal ontworpen voor mobiele telefoons. Deze kleine geheugenkaart verbruikt zeer weinig stroom, zodat de batterijduur van uw mobiele telefoon wordt gespaard. Deze kan ook worden gebruikt in GPS-apparaten, MP3-spelers, digitale camera's en PDA's.

De lijst met compatibele apparaten wordt elke dag langer. Verbatim microSD-geheugenkaarten zijn compatibel met alle apparaten die over een SDHC-sleuf beschikken in combinatie met de SD-adaptor.

Alle kaarten bevatten de nieuwste technologie voor auteursrechtbeheer voor een gegarandeerde wettelijk toegestane overdracht van digitale eigendommen (foto's, films, muziek, enzovoort) via computernetwerken voor persoonlijk gebruik.

SDHC (SD High Capacity) is de nieuwe SD-geheugenkaart op basis van de SDA 2.0-specificatie en met een capaciteit groter dan 2 GB. Deze biedt een grotere capaciteit en een hogere snelheid voor gegevensoverdracht. Volgens de Speed Class Specification worden de prestaties ingedeeld met een klassenummer, zodat de prestaties kunnen worden berekend. De specificatie Klasse 10 duidt op een minimum gegevensoverdrachtssnelheid van 10MByte/s.
23942440833

Data sheet

KleurZwart
MateriaalVarious
Verpakking hoeveelheid1
Capaciteit32 GB
KaarttypemicroSDHC
Garantie2 Jaar
Schrijven10 MB/s
Lezen10 MB/s
Klasse-indeling10

Reviews

Write a review

microSDHC Geheugenkaart Klasse 10 32 GB

microSDHC Geheugenkaart Klasse 10 32 GB