KlikAanKlikUit, Zenders

Viewed products

DIO - Draadloze wand-sensor schakelaar

54703

This product is no longer in stock

  • Order before 16:00 = shipped the same working day.
  • Cooling down period of 14 days
  • At least 2 years of warranty
  • Customer service till 20:00 CET
  • Great product collections, almost all on stock

€ 24,95

Including 21% VAT

Excl. Shipping

Add to wishlist

 

More info

DIO,  Draadloze wand-sensor schakelaar,  

De DIO draadloze bewegingsmelder kunt u overal in huis monteren, zonder gedoe met installatiedraden. De zender werkt namelijk op batterijen. Met het meegeleverde bevestigingsmateriaal plaatst u deze draadloze bewegingsmelder vervolgens op een gewenste positie binnenshuis. Zodra er beweging waargenomen wordt schakelt deze draadloze bewegingsmelder automatisch 1 of meerdere KlikAanKlikUit ontvangers naar keuze aan. Nadat er geen beweging meer wordt gedetecteerd wordt de verlichting of het apparaat automatisch weer uitgeschakeld. Dit is instelbaar op 5 seconden of 1, 5 of 10 minuten. Ook de lichtgevoeligheid is instelbaar: hoog (altijd), middel ('s avonds en 's nachts) en laag (alleen 's nachts). 

Dankzij de automatische uitschakelfunctie blijft verlichting nooit onnodig lang branden. Ideaal voor de wc of badkamer. Zo kunt u ervoor zorgen dat als u het toilet of de badkamer binnenkomt de verlichting automatisch aangaat en ook weer automatisch uitgaat. Zodoende blijft verlichting nooit onnodig lang branden. Vanzelfsprekend kunt u een bewegingsmelder ook op een overloop plaatsen, waardoor ook daar de verlichting niet onnodig aan blijft staan. 

De bewegingsmelder heeft een maximaal detectiegebied van 6 meter. Waardoor u er zeker van kunt zijn dat bij het binnen treden van een ruimte of het openen van een kast de verlichting automatisch wordt aangeschakeld. De DIO is te combineren met alle KlikAanKlikUit en DIO ontvangers met het automatisch codesysteem. Deze zender maakt gebruik van radiografische 433,92 Mhz technologie. Het signaal gaat door muren, ramen en deuren, met een binnenshuis bereik tot maar liefst 30 meter.     

Specificatie

Extra informatie

Model 54703
Codesysteem Automatisch
Aantal kanalen 1
Detectiehoek 20° tot 80°
Zendbereik Binnenshuis tot 20 meter (afhankelijk van lokale omstandigheden)
Voeding 2x 1,5V AAA batterij (niet meegeleverd)
Afmetingen (HxBxD) 80 x 80 x 27 mm
Inhoud verpakking

- DIO bewegingsmelder
- 2x sensor afdekkapjes
- Nederlandstalige handleiding
- Batterijen niet inbegrepen

Tags: 

bewegingsmelder, bewegingsdetector, binnen, automatisch, draadloos, verlichting, schakelen, klikaanklikuit, beweging, lampen, in huis

Data sheet

Systeem 433 MHz (o.a. Klikaanklikuit)
Module type Zender
Type module Afstandsbediening
Gebruik Opbouw

Reviews

Write a review

DIO - Draadloze wand-sensor schakelaar

DIO - Draadloze wand-sensor schakelaar

Customers who bought this product also bought: