Helaas niet meer leverbaar

Viewed products

Mini inbouw dimmer/schakelaar AWMD-250

AWMD-250

New

This product is no longer in stock

  • Order before 16:00 = shipped the same working day.
  • Cooling down period of 14 days
  • At least 2 years of warranty
  • Customer service till 20:00 CET
  • Great product collections, almost all on stock

€ 34,95

Including 21% VAT

Excl. Shipping

More info

KlikAanKlikUit,  Mini inbouw dimmer/schakelaar AWMD-250

Deze mini inbouw dimmer multi installeert u achter een bestaande enkelvoudige wandschakelaar, waardoor u met de bestaande schakelaar en een of meerdere KlikAanKlikUit zenders dimbare verlichting draadloos kunt dimmen.

U bent in staat om met deze ontvanger gloeilampen en halogeen verlichting van 20 tot 250 Watt draadloos te dimmen. Voor 12 Volt halogeen verlichting in combinatie met een draadgewonden (spoel)transformator is het minimale wattage 40 Watt. Dimbare LED en spaarlampen kunt u met deze dimmer dimmen van 3 tot 24 Watt.
Om deze diverse typen verlichting succesvol te kunnen dimmen is het belangrijk om het dimbereik in te stellen voor de specifieke lamp. Zo bent u ervan verzekerd dat u de door u gekozen verlichting mooi draadloos kunt dimmen.

Na het aansluiten van de elektriciteitsdraden verbindt u vervolgens de twee witte draden op de bestaande enkelvoudige wandschakelaar. Zodoende blijft de functie van de enkelpolige schakelaar behouden. U kunt deze witte draden alleen aansluiten op een enkelvoudige schakelaar die geen onderdeel uitmaakt van een wissel of hotelschakeling. Als het een hotelschakeling betreft, dient u 1 van de 2 wandschakelaars op te heffen, zodat u 1 enkelvoudige wandschakelaar overhoudt. Vervolgens kunt u een mini inbouwzender plaatsen achter de 2e schakelaar of deze schakelaar vervangen voor een draadloze wandschakelaar .

U kunt deze ontvanger alleen installeren achter een enkelvoudige wandschakelaar, dus niet achter een dimmer of pulsschakelaar. U kunt de ontvanger aansturen met elke KlikAanKlikUit zender met het automatisch codesysteem, zoals de AYCT-102 en ICS-1000.

ModelAWMD-250
Aantal geheugenadressen6
CodesysteemAutomatisch
Afmetingen (HxBxD)42 x 45 x 13 mm
VoedingAC 220V/50Hz
WattageDimbare LED en spaarverlichting: 3-24 Watt; overige dimbare verlichting: 20-250 Watt
Inhoud verpakking- AWMD-250 mini inbouw dimmer multi
- Nederlandstalige handleiding

 

8714792700964

Data sheet

Systeem433 MHz (o.a. Klikaanklikuit)
Module typeOntvanger
Type moduleDimmer
GebruikInbouw

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Mini inbouw dimmer/schakelaar AWMD-250

Mini inbouw dimmer/schakelaar AWMD-250

Customers who bought this product also bought: