Alarm systemen

Alarm systemen There are 84 products.

Subcategories

 • KlikAanKlikUit...

  KlikAanKlikUit beveiliging systeem. Eenvoudig te plaatsen door de draadloze componenten. Compatible met alle KlikAanKlikUit security PLUS-Line producten en het Octopus control station. Octopus control station is nodig voor communicatie via smartphone en tablet.

 • Fibaro Home...

  Fibaro kan elke woning transformeren naar een zelf regulerend systeem om u en uw gezinsleden te dienen.
  Dankzij onze oplossing kunnen elektrische apparaten met elkaar communiceren waardoor er oneindig veel mogelijkheden en oplossingen ontstaan.

  U bedenkt hoe u uw leven wilt leiden, Fibaro verzekerd u van comfort en veiligheid.

 • IP camera's

  De plug-en-play IP-camera geeft mensen de mogelijkheid om hun eigendommen te bewaken.
  De camera zijn meestal eenvoudig te installeren en vereisen geen ingewikkelde configuratie. De cam-apps, faciliteren het bekijken van de camerabeelden op smartphones en andere mobiele apparaten, overal en op elk moment. Als er een beweging wordt gedetecteerd, kan er in de meeste gevallen een e-mailbericht verstuurd worden. Sommige zijn uitgerust met pan-tilt-functie, die verticale en horizontale bewegingscontrole op afstand mogelijk maakt. Ook kan een camera voorzien zijn van twee-wegs audio waardoor deze geschikt is om te worden gebruikt als babyfoon.

 • Gigaset alarm systeem

  Bescherm uw huis tegen inbraak, brand, water en diefstal.

  En dat is nou juist wat de Smart Home-alarmsystemen van Gigaset mogelijk maken. Daarvoor zorgen bewegingssensoren, alarmsirenes, watersensoren en bewakingscamera's, alsmede rookmelders. Met de Gigaset Elements-app kan de gebruiker zien of alle met sensoren uitgeruste deuren en vensters adequaat zijn vergrendeld. Daarnaast krijgt hij bij rookontwikkeling een melding. Alle gebeurtenissen kunnen in de cloud eenvoudig worden vastgelegd. Bovendien kunnen gebruikers doen alsof ze aanwezig zijn. Daardoor bieden de Gigaset Smart Home-alarmsystemen bescherming tegen inbraak en schade door natuurgeweld, en extra wooncomfort, bijvoorbeeld door lichtregeling in combinatie met Philips Hue of Google Home.

  Elke 10 minuten wordt er in Nederland ingebroken in een appartement of huis. Volgens politierapporten worden er meer dan 60.000 inbraken gemeld per jaar. Hetzij tijdens de werk- en winkeltijd, in de vooravond of in het weekend. Daarom is het des te raadzamer om in uw eigen huis voor extra bescherming te zorgen: of het nu om het afschrikken van inbrekers gaat, om bescherming tegen natuurgeweld, bescherming tegen brand- en waterschade of om te controleren of alles thuis in orde is.

  De Gigaset kan ook gekoppeld worden aan de Philips HUE bridge en daarmee Hue verlichting aansturen (bv bij een alarm situatie).

 • Visonic Alarmsystemen
 • Alarm accessoires

  Alarm accessoires

per page
Showing 1 - 18 of 84 items
Showing 1 - 18 of 84 items