AEOTEC - Zwave draadloze producten

New products

Smart dimmer 6 - AEOTEC - Zwave

ZW099-EU

New

Ships in 4-7 working days

  • Order before 16:00 = shipped the same working day.
  • Cooling down period of 14 days
  • At least 2 years of warranty
  • Customer service till 20:00 CET
  • Great product collections, almost all on stock

€ 65,95

Including 21% VAT

Excl. Shipping

More info

Smart plugin dimmer module.

Plug deze in een stopcontact in uw huis en het stopkontakt wordt direct slimmer.

Smart dimmer 6 is een slimme plugin die je draadloos kunt bedienen. U kunt dat doen via de afstandsbediening of een smart phone, en vanuit een automatiseringssysteem schema (bv via een Raspberry Domoticz oplossing) of uit het stopcontact zelf. Nu is uw stopcontact is slimmer.

En omdat het echt slim is, biedt de Smart dimmer 6 meer dan alleen draadloze bediening.


Draadloze bediening.

Onder controle te houden via de afstandsbediening van maximaal 150 meter van waar ook ter wereld via een smartphone of tablet. Smart dimmer 6 kan worden gecontroleerd met behulp van beveiligde en versleutelde draadloze technologie.

Oppas.

Controle wat via een schema in een Smart dimmer 6 is aangesloten en ervoor te zorgen dat gaming systemen en computers niet worden niet gebruikt als dat niet de bedoeling is.

Automatisering.

Gemak. Kostenbesparingen. Onze elektronica wordt alleen ingeschakeld als we die gebruiken. Smart Switchdimmer 6 kunt u automatisch apparaten in- of uitschakelen volgens een schema dat u kiest.

Veiligheid.

Zet uw elektronica af in het geval van een noodsituatie of een gevaar. Smart dimmer 6 kunt u automatisch apparaten uitschakelen, zoals lekkende airco's en koelkasten, als ze falen.

Geef minder uit.

Monitoren en precies begrijpen hoeveel geld de aangesloten apparaten Smart dimmer 6 gebrujiken en maak vervolgens een schema om uw elektriciteitsrekening te verminderen.

Bescherm apparaten.

Uw dure elektronica is veilig bij Smart dimmer 6 met dank aan de ingebouwde overspanningsbeveiliging en over-de huidige bescherming.

De smart swich bevat een RGB ring die aan kan gevenof de switch aan- of uit staat en tevens hoeveel stroom verbruikt wordt.
USB aansluiting voor het opladen van electronica (max 1000mA)
Apparaten tot 2.5 A (500 Watt) kunnen gedimd worden.

Voor traditionele gloeilempen, halogeen lampen en LED lampen (met of zonder trafo). Ook toe te passen bij LED lampen met TRIAC dimming.

Data sheet

SysteemZ-wave
Module typeOntvanger
Type moduleDimmer
GebruikPlugin

Reviews

Write a review

Smart dimmer 6 - AEOTEC - Zwave

Smart dimmer 6 - AEOTEC - Zwave

Customers who bought this product also bought:

New products

Specials