Multisensor 7 - AEOTEC - Zwave
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Multisensor 7 - AEOTEC - Zwave

€72.95 Incl 21% VAT

€60.29 Tax excluded

new_releases Ships in 4-7 working days
Description

AEOTEC - Multisensor 7 Zwave sensor met 6 functies



Een klein apparaat boordevol intelligentie.

Aeotec MultiSensor 7 is een 6-in-1 Z-Wave sensor voor het detecteren van beweging, temperatuur, lichtintensiteit, luchtvochtigheid, vibratie en UV.  De sensor werkt op 2x CR123A batterijen of een Micro-USB. Optioneel: een inbouwbeugel voor montage in de wand is separaat verkrijgbaar.

Kenmerken

Multifunctionele Z-Wave sensor

Meet temperatuur, luchtvochtigheid, lichtintensiteit en UV

Detecteert beweging en vibratie

Bewegingsdetectie tot 10m 

Kijkhoek van 120 graden



Bewegingssensor.


Motion voor de veiligheid. Motion aanwezigheid. Motion voor het management. Multisensor 7 De bewegingssensor is perfect voor meer dan alleen een intelligent beveiligingssysteem. Met een 10 meter bereik en een 120 ° gezichtsveld, vangt multisensor 7  motion data die kan worden gebruikt voor alles van beveiliging tot verhitting. Weten wanneer een kamer bezet is of een hal wordt gebruikt is een krachtig stuk data - Multisensor 7 maakt uw domoticasysteem krachtiger en intelligent.

Temperatuursensor.


Van gemotoriseerde gordijnen en ramen tot fans en thermostaten, er zijn een heleboel manieren waarop u Z-Wave kunt gebruiken om de temperatuur van een kamer absoluut perfect te houden. Multisensor 7 biedt de intelligentie om dat te doen. Binnen elke sensor een tussentijdse temperatuursensor die nauwkeurig kan meten tussen -10 ~ 50 ° C (14-122 ° F) en deze  temperatuurveranderingen doorstuurt naar een smart gateway.

Licht sensor.

Geautomatiseerde verlichting is alleen zo slim als het systeem dat het bestuurt. De Multisensor 7 meet real-time en met een  digitale lichtsensor het niveau van het licht in een kamer, waardoorl uw home control-systeem in staat zijn om op een intelligente wijze de  ambiance te regelen. Van het openen en sluiten van gordijnen, het instellen van lichten om de perfecte niveau of het dag of nacht, multisensor 7 is de smart sensor van de intelligente verlichting.

Vochtigheid sensor.

Ruimtes zoals badkamers en keukens kunnen te vochtig zijn, terwijl sommige omgevingen zijn vaak niet vochtig genoeg is. Multisensor 7 biedt een tussentijdse controle van vochtigheid van 0% tot 100%, waardoor de intelligente fans, gemotoriseerde ramen, ontvochtigers en bevochtigers aangestuurd kunnen worden. Multisensor 7 controleert uw huis op zo'n oneindig niveau, zodat uw domotica systeem uw omgeving echt perfect kan maken.

Trillingen sensor.

Multisensor 7 bevat een seismische sensor voor het opsporen en rapporteren van event-based trillingen. Die kleine veranderingen kunnen worden gebruikt om de multisensor 7 te beschermen - het zal weten wanneer een indringer knoeit met sensor of als u de sensor per ongeluk heeft verplaatst. Ze zullen ook in staat zijn om subtiele seismische activiteit op te nemen in uw huis.

UV-sensor.

Multisensor 7 meet nauwkeurig ultraviolet licht; het soort licht dat alles, van meubels bleken tot oogletsel veroorzaakt. inline gemeten met de Wereldgezondheidsorganisatie UV Index, multisensor 7 hier hiermee een kamer besturen op UV-niveau, zodat een omgeving kan worden beheerd door middel van gordijnen, zonneschermen en verlichting.

Voeding: 2 x CR123A (niet bijgeleverd) of via USB (USB kabel bijgeleverd).

Data sheet
Aeotec
ZWA024-C
1220000016873
Data sheet
Systeem
Z-wave
Module type
Zender
Type module
Sensor
Gebruik
Opbouw
Questions(FAQs)
    kan de "wandschakelaar Button 8 - Heatit- Zwave" op homey aangesloten worden, zou er mijn ventilatie mee willen sturen, die aangesloten zit op homey via qubino dimmer 0-10 volt. bedankt , Walter

    Het is een standaard z-wave apparaat welke in ieder geval op Fibaro HC2/HC3 en Domoticz functioneert, dus ik denk dat deze ook wel op Homey werkt.


Customers who bought this product also bought:
You might also like