Catalog

Gewicht
Type adapter

Computer

Computer

Computeraccessoires

NEDIS is fabrikant van de huismerken König, Sweex en Basic XL. Doordat NEDIS ook leverancier en distributeur is van meerdere distributiemerken zoals Toshiba, Aten, Verbatim, Sitecom, Transcend, Logitech, Intenso, Belkin, Western Digital, Prime Printing en Edimax, bieden wij een volledige computeroplossing van verschillende p...

Computeraccessoires

NEDIS is fabrikant van de huismerken König, Sweex en Basic XL. Doordat NEDIS ook leverancier en distributeur is van meerdere distributiemerken zoals Toshiba, Aten, Verbatim, Sitecom, Transcend, Logitech, Intenso, Belkin, Western Digital, Prime Printing en Edimax, bieden wij een volledige computeroplossing van verschillende prijs- en kwaliteitsniveaus. De verschillende merken zijn gespecialiseerd in verschillende productcategorieën. Daarom kan NEDIS een volledig assortiment computerproducten aanbieden met een goede oplossing voor elke gebruikerstoepassing en een brede doelgroep.

Het assortiment van König bestaat uit netwerkproducten, schakelaars, hardware, componenten, printeraccessoires, CD-R's, USB-hubs, kaartlezers, geheugen en opslag, flash, draadloze en bedrade muizen, 2.1-computerluidsprekers, toetsenborden (met Bluetooth), laptopopladers, laptoptassen en -hoezen, accessoires voor de Raspberry Pi, schoonmaakaccessoires, enz.

NEDIS volgt de ontwikkelingen op de markt op de voet en daarom is het König-assortiment met meer dan 300 verschillende producten voor computers en smart media altijd actueel. Met König biedt NEDIS kwalitatief hoogwaardige producten en een aantrekkelijk, conventioneel ontwerp voor een betaalbare prijs. Het Sweex-assortiment is altijd net ietsje anders, is kleurrijk en bestaat uit meer dan 100 SKU's. Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit tabletfolio's en smart cases, een reeks op thema's gebaseerde toegankelijke computeraccessoires, kabels, powerbanks, stylussen en reinigingsproducten. Het totale assortiment met computer- en smartmediaproducten van NEDIS bestaat uit meer dan 1000 verschillende producten. Dit betekent dat iedereen een oplossing van zijn gading kan vinden.

More

Computer There are 362 products.

Subcategories

per page
Showing 1 - 18 of 362 items
Showing 1 - 18 of 362 items