Gigaset alarm systeem

Bescherm uw huis tegen inbraak, brand, water en diefstal.

En dat is nou juist wat de Smart Home-alarmsystemen van Gigaset mogelijk maken. Daarvoor zorgen bewegingssensoren, alarmsirenes, watersensoren en bewakingscamera's, alsmede rookmelders. Met de Gigaset Elements-app kan de gebruiker zien of alle met sensoren uitgeruste deuren en vensters adequaat zijn vergrendeld. Daarnaast krijgt hij bij rookontwikkeling een melding. Alle gebeurtenissen kunnen in de cloud eenvoudig worden vastgelegd. Bovendien kunnen gebruikers doen alsof ze aanwezig zijn. Daardoor bieden de Gigaset Smart Home-alarmsystemen bescherming tegen inbraak en schade door natuurgeweld, en extra wooncomfort, bijvoorbeeld door lichtregeling in combinatie met Philips Hue of Google Home.

Elke 10 minuten wordt er in Nederland ingebroken in een appartement of huis. Volgens politierapporten worden er meer dan 60.000 inbraken gemeld per jaar. Hetzij tijdens de werk- en winkeltijd, in de vooravond of in het weekend. Daarom is het des te raadzamer om in uw eigen huis voor extra bescherming te zorgen: of het nu om het afschrikken van inbrekers gaat, om bescherming tegen natuurgeweld, bescherming tegen brand- en waterschade of om te controleren of alles thuis in orde is.

De Gigaset kan ook gekoppeld worden aan de Philips HUE bridge en daarmee Hue verlichting aansturen (bv bij een alarm situatie).

This page could not be found

Try to search our catalog, you may find what you are looking for!