Deurbellen en Toegangscontrole

Wij bieden diverse oplossingen voor draadloze deurbellen, electronische deuropeners en video deurbellen.

Zowel bedraad als draadloos.

Subcategories

Honeywell Deurbel systemen

Honeywell

Honeywell levert een prachtig systeem van draadloze deurbellen. 
Inclusief de mogelijkheid om meerdere ontvangers te plaatsen en bewegingsmelders te gebruiken. 
Er zijn 3 verschillende series, elk met een eigen bereik.

Honeywell is wereldwijd toonaangevend leverancier van innovatieve technologie voor thuis. Onze deurbellen en alarmsystemen zijn een revolutionaire ontwikkeling en zijn bedoeld om huizen en gezinnen de perfecte balans te bieden tussen comfort, controle en gemoedsrust.

Honeywell is opgericht in 1885 en de afgelopen 130 jaar hebben we ons bedrijf naar grotere hoogten getild door innovaties en de wens om de levenskwaliteit te verbeteren. Huizen en gezinnen staan aan de basis van alles wat we maken. Wij zijn van mening dat de producten van Honeywell het leven van een gezin eenvoudiger maken, door de kleine moeilijkheden en problemen weg te nemen, zodat mensen gewoon een prettig leven kunnen leiden.

En uiteraard, wanneer je het leven van mensen eenvoudiger wilt maken, moeten betrouwbaarheid en innovatie hand in hand gaan. Je kunt niet op producten vertrouwen die niet volgens de norm presteren. Net als ons bedrijf, kunnen onze producten de tand des tijds doorstaan; wij vinden het belangrijk dat onze producten robuust genoeg zijn om de dagelijkse stootjes van het leven te doorstaan, en het leven eenvoudiger te maken. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden, ondersteund door onze tweejarige garantie, een belofte die we vol trots aan al onze klanten doen. 

Klikaanklikuit deurbel

Klikaanklikuit biedt ook een aantal deurbellen aan. Zowel de gong als de drukkers of zenders die je aan een bestaande drukken kunt maken. Daarnaast kun je bij klikaanklikuit de gong aan alle zenders verbinden, zoals bewegingsmelders, deur sensoren of schakelaars.

Hiermee kun je een mooie combinatie tussen de domotica producten en toegang maken.

Video deurbel systemen

Video deurbel systemen. Alles zien voor je opendoet en met de optie om deuropeners aan te sluiten, voor het openen van de deur op afstand.