Hoe kan ik verlichting dimmen of schakelen (of beiden)?

Dim of schakel jouw verlichting voortaan draadloos met KlikAanKlikUit. Bedien je verlichting binnen no-time draadloos met één van de stopcontact ontvangers of ga voor de direct dimbare ALED lampen. Met de inbouwontvangers kun je het draadloos comfort zelfs volledig wegwerken in de muur of het plafond.

Even dimmen
Van een avond lezen op de bank tot een romantisch etentje, met de dimmers van KlikAanKlikUit pas je de intensiteit van de verlichting eenvoudig aan naar wens. Creëer snel een aangename sfeer in huis door de verlichting direct te dimmen met bijvoorbeeld de AYCT-202 afstandsbediening of i.c.m. de ICS-2000 app. Of activeer de speciale dim mode van bijvoorbeeld de AWST-8800 wandschakelaar.

Altijd & overal te schakelen!
Verander eenvoudig de inrichting van jouw huis, zonder rekening te houden met bestaande wandschakelaars. De draadloze wandschakelaars van KlikAanKlikUit zijn namelijk eenvoudig op elke gewenste locatie te plaatsen. Zo kun je altijd & overal de verlichting draadloos gaan schakelen. Gebruik de meegeleverde dubbelzijdige tape of schroeven en bevestig de wandschakelaar op de muur, op hout of zelfs op tegels. Beleef ultieme flexibiliteit, zonder gedoe!

Reacties zijn gesloten.