Kamer Thermostaat met temperatuur sensor en display - Zwave
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kamer Thermostaat met temperatuur sensor en display - Zwave

Dit Z-Wave apparaat kan gebruikt worden als temperatuursensor voor verwarming of koeling oplossingen met meerdere actuators

€ 117,95 Incl 21% BTW

€ 97,48 Exclusief belasting

check Op voorraad
Omschrijving

Kamer Thermostaat met temperatuur sensor en display - Zwave

De SRT321 is een Z-Wave kamertemperatuur met de nieuwste technologie met betrekking tot energiebesparing en afstandsbediening.

SRT321 is een single-box oplossing met geïntegreerd relais die tijd-proportionele integrale (TPI) software en daarnaast interoperabele Z-Wave bevat.

Het kan gebruikt worden als een directe vervanging voor een bestaande thermostaat zonder dat bedrading verandert, terwijl de TPI software helpt om optimaal de ketel aan te sturen  zonder 'doorschieten'. Aangetoond is dat TPI controllers aanzienlijke energiebesparingen kunnen bieden ten opzichte van traditionele verwarmingsregelaars.

De interoperabele Z-Wave radio stelt u in staat om op afstand het setpoint te veranderen, de temperatuur of waarschuwingen ontvangen. SRT321 is een ideale partner voor gebruik met een Z-Wave smart home gateway. Domotica controllers met bediening via smartphone maken het mogelijk op afstand de verwarming van uw huis te regelen. 

De sensor is te gebruiken in een primaire z-wave controller of als gateway, bijvoorbeeld in combinatie met DomoticZ of Fibaro Home Cemter

Datasheet
SEC_SRT321
5015914250071
Datasheet
Systeem
Z-wave
Module type
Zender+ontvanger
Type module
Verwarming
Gebruik
Opbouw
Veel gestelde vragen
    Ik heb een Phiio psp05 sensor, krijg alleen nog geen bewegingsmelding binnen in Domoticz. Hoe moet sensor ingesteld zijn en welke entrie zou dat moeten zijn?

    Deze moet je koppelen als een normale z-wave module (zie handleiding voor de specieke koppel actie). Zorg wel dat je het template voor deze module in Domoticz hebt, anders verschijnen de individuele apparaten niet.


Customers who bought this product also bought:
Je bent misschien ook geïnteresseerd in