Qubino Flush On/Off Thermostaat
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Qubino Flush On/Off Thermostaat

€72.95 Incl 21% VAT

€60.29 Tax excluded

Description

Qubino Flush aan / uit thermostaat


product Kenmerken

De Qubino Flush On / Off thermostaat is ideaal voor het direct regelen van elektrische of water gebaseerde vloerverwarming, elektrische boiler, warmwater pompen, elektrische radiatoren en dergelijke. Je kunt het ook op afstand bedienen door middel van de Z-Wave-netwerk of via muur schakelaars. Ook meet de module het stroomverbruik en ondersteunt de aansluiting van een digitale temperatuursensor.


Waar wordt het voor gebruikt?

De Qubino Flush aan / uit thermostaat is ideaal voor het direct regelen van elektrische of water gebaseerde vloerverwarming, elektrische boiler, warm water pompen, elektrische radiatoren, enz.

De kleinste van allemaal.

De Qubino Spoel On / Off thermostaat module is gevestigd in een kleiner volume dan vergelijkbare modules van elk ander merk en past gemakkelijk in elke inbouwdoos.

Energie wizard.

De Qubino Spoel On / Off thermostaat kan het energieverbruik van de aangesloten elektrische apparaat te meten en zelf heeft een extreem laag energieverbruik van slechts 0,4 W.

Opmerkelijk veelzijdig.

De Qubino Spoel On / Off thermostaat kan werken over een breed temperatuurbereik, van een -10 tot 40 Graden Celcius.

De eenvoudigste installatie.

Extreem kleine formaat en een speciaal ontworpen behuizing betekenen dat de aansluiting van de module in een inbouwdoos is de eenvoud zelve. Het installatieproces, getest en goedgekeurd door professionele elektriciens goedgekeurd, bestaat uit slechts drie stappen:
- Verwijder de schakelaars uit de doos en ontkoppel de draden.
- Sluit de draden aan de Qubino module en plaats deze in de doos.
- Zet de schakelaars in de doos.

Ongelooflijk snelle ondersteuning. Gratis.

We weten dat wanneer u informatie nodig hebt u snel nodig hebt. Daarom bieden wij een live klantenservice hulplijn, waar u direct antwoord kunt krijgen op al uw vragen. Gratis. Al onze ondersteuning en training is persoonlijk en gratis.


Qubino modules zijn "install-and-forget" producten. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus we  selecteren alleen het gebruik van hoogwaardige elektronische componenten. Onze modules zijn ook de meest geteste Z-Wave microcontrollers op de markt. De Sloveense Instituut voor Kwaliteit en Metrologie (SIQ), een onafhankelijke keuringsinstantie, test veiligheid parameters, waaronder temperatuurstijging, de bouw, de isolatieweerstand, stroomverbruik en overbelasting in overeenstemming met de EN 60669-2-1 norm.


Data sheet
ZMNKID1
1 kg
3830062071710
Data sheet
Systeem
Z-wave
Module type
Ontvanger
Type module
Verwarming
Gebruik
Inbouw
Questions(FAQs)
    Hallo kunnen we het Qubino flush 2 relais gebruiken om het tele contact te bedienen wat op een Honeywell chronotherm touch zit? Het relais willen we dan met 230 volt aansluiten op het netwerk en 1 contact gebruiken voor tele aansluitng op I1 en Q1 V ...

    Dan is er een interface relais nodig (230V gestuurd).
    Je kunt ook een Qubino 1D relais gebruiken. Deze is potentiaalvrij en heeft dus geen extra interface relais nodig.


    ik heb een centrale afzuig unit met 3 standen Low-Mid-Hi direct 220 systeem eventueel PWM kan ook of 0-10 v kan ik deze aansturen met een van jullie modules ? echter dient dit te gaan via hue Systeem zelf heb ik alles van apple

    Er zijn helaas geen Hue of Apple home modules die dit kunnen.


Customers who bought this product also bought: