KlikAanKlikUit, Ontvangers

New Sale! Draadloze schakelaar, ACD-3500 View larger

Opbouw schakelaar, AILS-3500

AILS-3500

This product is no longer in stock

  • Order before 16:00 = shipped the same working day.
  • Cooling down period of 14 days
  • At least 2 years of warranty
  • Customer service till 20:00 CET
  • Great product collections, almost all on stock

Old price € 29,95

€ 21,95

Including 21% VAT

Excl. Shipping

Add to wishlist

 

Data sheet

Systeem 433 MHz (o.a. Klikaanklikuit)
Module type Ontvanger
Type module Schakelaar
Gebruik Opbouw

More info

Opbouw schakelaar tot 3500 Watt

De AILS-3500 opbouw schakelaar is bedoeld om verlichting of apparatuur tot 3500 Watt draadloos aan/uit te schakelen met een tot maximaal 6 KlikAanKlikUit zenders. Deze ontvanger kan zelfs indien gewenst de aangesloten verlichting of apparatuur automatisch uitschakelen na 3, 30 seconden, 1, 10 minuten of 2, 4 of 8 uur, ideaal voor het automatisch uitschakelen van ventilatie. U installeert deze ontvanger eenvoudig in een meubel of verlaagd plafond en meldt naar wens één of meerdere KlikAanKlikUit zender(s) aan. Gebruik hiervoor een KlikAanKlikUit zender naar keuze, bijvoorbeeld een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar (zie Productwijzer).

Naast deze opbouw schakelaar is er ook een 3-in-1 inbouw schakelaar beschikbaar welke belastbaar is tot 3500 Watt verdeeld over de drie uitgangen. Zodoende kunt u met 1 ontvanger drie lampen/apparaten draadloos aan/uit schakelen. Per uitgang kunt u een tot maximaal 6 KlikAanKlikUit zenders aanmelden.

Bovendien zijn er naast deze opbouw schakelaar zijn er ook diverse andere schakelaars beschikbaar welke u kunt gebruiken. Zo is er voor elke toepassing een KlikAanKlikUit schakelaar beschikbaar. Zoals u van KlikAanKlikUit gewend bent zijn deze stuk voor stuk eenvoudig zelf te installeren en bovendien te combineren met de diverse KlikAanKlikUit zenders. Zodoende kunt u uw eigen domotica systeem creëren. Zo kunt u meerdere ontvangers op 1 toets van de afstandsbediening aanmelden waardoor u met een druk op de knop meerdere lampen of apparaten aan/uit kunt schakelen. Ideaal om in een keer uw woonkamer verlichting aan te schakelen als het gaat schemeren. Dit kan zelfs automatisch via de schemerschakelaar of een ingestelde timer op zonsopkomst/ondergang van de TPC-300 of ICS-1000.

Naast de schakelaars zijn er ook inbouw dimmers beschikbaar om verlichting draadloos te dimmen met een KlikAanKlikUit zender. Daarnaast zijn er ook andere opties beschikbaar, waardoor er voor elke toepassing een KlikAanKlikUit dimmer en/of schakelaar beschikbaar is. Zoals u van KlikAanKlikUit gewend bent zijn deze stuk voor stuk eenvoudig zelf te installeren en bovendien te combineren met de diverse KlikAanKlikUit zenders. Zodoende kunt u uw eigen domotica systeem creëren.

Reviews

Write a review

Opbouw schakelaar, AILS-3500

Opbouw schakelaar, AILS-3500

Customers who bought this product also bought: