FIBARO - Starter kit
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FIBARO - Starter KIT

€499.00 Incl 21% VAT

€412.40 Tax excluded

new_releases Shipped in 4-7 workingdays
Description

FIBARO - Starter kit

De perfecte manier om te starten met je Home Automation. De3ze FIBARO started kit is speciaal samengesteld voor iedereen die wil starten met een Zwave systeem. In de starter kit zitten een controller en 5 van de meest populaire classe A FIBARO modules. 
De kit bevat:

- FIBARO Home Center Lite
- FIBARO Plugin module
- FIBARO Rookmelder/Sensor
- FIBARO Water/vocht Sensor
- FIBARO Deur/Raam Sensor
- FIBARO Bewegegingsmelder/Sensor

Home center lite

Met de komst van Home Center Lite is domotica nog meer binnen het bereik gekomen van een grotere groep mensen. Deze uiterst kleine (90x90x33mm) maar zeer geavanceerde controller doet nauwelijks onder voor zijn grotere broer. 
De HCL is door zijn kleine afmetingen en mogelijkheid om op een DIN rail te monteren uitermate geschikt om in de meterkast opgehangen te worden. De HCL is voorbereid op om te worden voorzien van een batterij pack en een optionele GSM module. Op dit moment zijn beide functies nog niet actief.

Plugin schakelaar

Prachtige eenvoud, de FIBARO stekker vereist geen gespecialiseerde hulpmiddelen of kennis, haal het gewoon uit de doos, steek het in een stopcontact en sluit elk elektrische apparaat aan. De stekker zal het stroomverbruik van het apparaat real-time meten. Grafieken van het energieverbruik van uw huis of bedrijf bekijken en ondoelmatige en verkwistende apparaten identificeren. Ontvang via uw email een melding als een toestel kapot is of schakel op afstand apparaten uit om energie te besparen wanneer u het gebouw verlaat.

Room melder/sensor

De rook sensor is een high-tech brandalarm met zowel foto-elektrische als temperatuur sensoren voor maximale bescherming tegen vlammende en smeulende branden. De functies van het apparaat zijn onder andere, een geïntegreerde 100dBm sirene, een RGB indicator voor een visuele waarschuwing en data terugkoppeling naar de FIBARO systeemprocessor, waardoor het nemen van verdere acties zoals bijvoorbeeld het sluiten van ramen om de brand van zuurstof te verhongeren en de vluchtwegen te verlichten. De rook sensor heeft een ingebouwd Z-Wave testbereik en bevat een elektronisch opname-apparaat voor het toepassen van een onderzoek naar de oorzaak van een brand.


Flood sensor

Onder de elegante witte buitenkant, is de Flood Sensor uitgerust met drie ultra-gevoelige 24-karaats gouden telescopische sondes waarmee de sensor nauwkeurig de vocht en temperatuur niveaus kan meten. Met behulp van deze feedback kan FIBARO overstromingen detecteren en actie ondernemen om elektrische apparaten te isoleren en de water voorziening uit te schakelen om de schade te beperken. Dankzij geavanceerde Z-wave technologie en batterij bedreven levensduur van maximaal vijf jaar, kan de waterbestendige sensor draadloos jarenlang zonder onderhoud bediend worden vanaf externe locaties.

Deur / raam sensor

De deur/raam sensor is een batterij-aangedreven magneet schakelaar die de mogelijkheden van het systeem uitbreidt door het volgen van de stand van zaken van deuren, ramen, garages en andere openingen. De sensor kan automatisch de verlichting aanzetten wanneer u een kamer binnen loopt, bescherming tegen ongeautoriseerde toegang, geeft u een waarschuwing wanneer u de voordeur open heeft laten staan als u het huis verlaat. De sensor kan zelfs uw stookkosten verminderen, door zones met geopende ramen uit te sluiten van het verwarmings programma.

Bewegingsmelder/sensor

Met de mogelijkheid om miniscule bewegingen en lichtintensiteit te detecteren en waar te nemen wanneer het apparaat zelf verplaatst wordt, opent de opvallende nieuwe bewegingssensor van FIBARO een schat aan intelligente automatiserings opties. Door het lezen van lichtniveau’s in een kamer kan FIBARO de verlichting gedurende de gehele dag aanpassen aan de lichtintensiteit buiten en voor een optimaal comfort en efficënt met energie omgaan. Als er geen beweging in een kamer is en Fibaro detecteert dat een strijkijzer nog aan staat dan kan het systeem het strijkijzer uitschakelen en een brand voorkomen. De bewegings sensor beschikt over een interne versnellingsmeter die het alarm kan verhogen als er geknoeid wordt met het apparaat.

Data sheet
FIBARO
FIBKIT-NL
2 kg
5902020528456
Data sheet
Systeem
Z-wave
Module type
Zender+ontvanger
Type module
Set
Gebruik
Opbouw
Questions(FAQs)
Customers who bought this product also bought:
You might also like
Customers who bought this product also bought: