Fibaro - Double Switch 2
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FIBARO - Double Switch 2

€59.95 Incl 21% VAT

€49.55 Tax excluded

Description

Fibaro - Schakel inbouwmodule (dubbele schakeling), max 2 x 1,5 kW

De Fibaro Double Switch 2 kan gebruikt worden om 2 apparaten zoals bijvoorbeeld een lichtschakelaar, tuinsproeierst of elk ander elektrisch apparaat te schakelen.
U plaatst simpelweg de module waar u denkt hem nodig te hebben en u heeft controle over de aangesloten apparaten via het Fibaro systeem. Het is tevens mogelijk om complexe scene’s te programmeren zodat er u een ‘geautomatiseerde woning’ kunt creëren. 
Deze nieuwe module is uitgerust met een Z-Wave 500 chipset en het Z-Wave Plus protocol. Hierdoor wordt het nog makkelijker om  de module in uw Fibaro systeem toe te voegen.

Het gehele Fibaro assortiment kan samenwerken met deze nieuwe module. U kunt bijvoorbeeld een scene programmeren waarbij de Flood sensor een lekkage ontdekt en de watertoevoer geautomatiseerd wordt afgesloten in combinatie met de Double Switch 2. De Double Switch 2 is uitgerust met diverse beveiligingen zoals bescherming tegen oververhitting en overbelasting. Het stroomverbruik wordt bijgehouden en geeft u inzicht in uw stroomverbruik. Hierdoor kunt u energie EN geld besparen. De Double Switch 2 kan per kanaal een belasting van 6,5A aan, de totale belasting mag niet hoger zijn dan 10A.

Maat: 38,3 x 42,5 x 20,3 mm
Systeem: Zwave plus
Voeding: 230V AC
Vermogen: 2 x 1,5 kW (2 x 6.5A, totaal maximaal 10A)
Verbruik: Max 0,8 W
Bereik: 30m binnen, 50m buiten

Data sheet
FIBARO
FGS-223 ZW5
1 kg
5902020528661
Data sheet
Systeem
Z-wave
Module type
Ontvanger
Type module
Schakelaar
Gebruik
Inbouw
Questions(FAQs)
Customers who bought this product also bought:
Customers who bought this product also bought: