FIBARO - Smart module
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FIBARO - Smart module

€59.95 Incl 21% VAT

€49.55 Tax excluded

Description

Z-wave RGBW Smart Home Controller van Fibaro. Ongekende mogelijkheden door RGBW uitgang voor de aansturen van RGBW LED strips of lampen en 4 analoge ingangen.

Gebruik uw fantasie voor het verfraaien van een woonkamer of badkamer. Maak de verlichting afhankelijk van de weersomstandigheden, je stemming of een speciale gelegenheid. 3 miljoen kleuren bij de hand, wachtend op uw ideeën!

Fibaro RGBW Controller is een unieke, geavanceerde draadloze 4-kleuren LED-strips controller. Naast de traditionele RGB-kanalen het, ondersteunt ook de extra wit licht kanaal, waardoor het mogelijk is om pastel kleuren te maken. Het apparaat kan maximaal vier analoge sensoren verwerken.

RGBW

Fibaro RGBW Controller bestuurt drie en vier kleuren LED-strips waardoor je milioenen kleuren licht kunt weergeven.

analoge sensoren

Fibaro RGBW-controller heeft vier analoge ingangen ter ondersteuning van sensoren, bijv. lichtsensoren, wind, druksensoren en potentiometers die binnen 0-10V bereik liggen (waaronder vocht- en regenmeters).

Vier uitgangskanalen

Vier output kanalen zorgen voor het aansluiten en onafhankelijk besturen van elk van de aangesloten lichtbronnen.

In Huis

LED-diodes worden op grote schaal gebruikt in huis verlichting. LED-verlichting past perfect modern design, waardoor u warm en rustig, afhankelijk van je stemming te voelen.

LED's zijn zeer energiezuinig en relatief goedkoop. Als gevolg dat ze vaker worden gebruikt in het interieur, om te accentueren bepaalde ontwerpkenmerken met een delicate lichte sliert.

Kies uw favoriete kleur

We hebben een intuïtieve interface gemaakt voor uw smartphone of tablet, met behulp waarvan het kiezen van uw favoriete kleur voor elke verlichting zone is nog maar een kind 'toneelstuk. Favoriete kleur bar zal veranderen kleuring in een woonkamer of een kamer kind 'is als een aanraking van toverstaf. Lighting programma slider zal je helpen te ontspannen beginnen kalmerende pasteltinten overgangen, in harmonie met muziek op de achtergrond. Er is een magische bal als goed, zodat u kiezen voor een kleur die u wenst. Je bent een tovenaar van uw welzijn (dit is met de Fibaro controller. Bij het gebruik van Domoticz is een andere interface beschikbaar).

Creëer uw eigen kleur composities

We ontwierpen vier verlichting scènes met geweldige animatie. Dompel jezelf onder in een sfeer van liefde en warmte met licht simuleren aangestoken open haard, of voel je de magie van inspirerende ochtend in de kleuren van de dageraad. Haal herinneringen op aan warme zomerweer stormen en controleer de unieke magie van kleuren in de een simulatie van een storm. Alle gevaarlijke situatie gedetecteerd door FIBARO systeem zal bovendien worden versterkt door visuele effecten, in het bijzonder wenselijk voor slechthorenden.

Betover je interieur

Na dag hard we werken verdien je het om te ontspannen. Het enige wat je hoeft te doen is beginnen met een geprogrammeerde ontspannen scène met een druk op de knop. Uw intelligente huis doet de rest - stel de temperatuur en vochtigheid, volume van de muziek en verlichting scènes, met de hulp van analoge sensoren aangesloten op de module. Pastel kleuren zal u helpen kalmeren en vergeet de stress. Dankzij Fibaro RGBW Controller heeft u uw eigen oase van rust te ervaren. Voel je warm in uw huis dankzij Fibaro RGBW Controller.

Huis waarschuwt met kleuren

Uw intelligente huis reageert op alles wat er gebeurt rond en informeert u over het met de kleuren van het licht. Gebruik Fibaro RGBW Controller niet alleen te regelen binnenverlichting regelingen, maar ook om u te informeren over elk evenement dat u maar kunt bedenken.

Dankzij vier analoge ingangen, kan Fibaro RGBW-controller worden aangesloten op vier onafhankelijke analoge sensoren die in 0-10V bereik. Met analoge sensoren ondersteunen badkuip verlichting informeren van de temperatuur van het water te creëren met een kleur. Adapt woonkamer verlichting omstandigheden buiten. Help je Fibaro Home Center beslissen of tuingieter beginnen, afhankelijk van signalen afkomstig van bodemvocht sensoren en lichtintensiteit sensoren.

ongelofelijk mogelijkheden van analoge sensoren

Fibaro RGBW-controller ondersteunt maximaal vier analoge sensoren, het verstrekken van Fibaro Home Center 2 met nog veel meer informatie op basis waarvan Fibaro System geeft je comfort en veiligheid.

Dankzij de informatie van analoge sensoren, zal de Home Center de luifels sluiten om te voorkomen dat ze vernield worden door de wind, sluit ramen als het regent of koud wordt. Analoge sensoren kun je een echte thuis intelligentie.

Geef de tuin water als de grond droog is

Het verzorgen van een tuin is een echte uitdaging. Dankzij Fibaro RGBW-controller, met een rijk groen, dichte gazon is eenvoudiger dan ooit.

Het aansluiten van een temperatuursensor en een bodem vochtsensor aan Fibaro RGBW Controller zal ervoor zorgen dat uw gazon water krijgt wanneer dat nodig is. Geniet van een mooi, gezond gazon zonder inspanning.

Moonlight zal u helpen om energie te besparen

Tuinverlichting ziet er niet alleen goed in het donker, maar het verhoogt u en uw gezin veiligheid ook. Tuinverlichting intensiteit kan worden aangepast aan het omgevingslicht intensiteit overeen met een suse van de lichtsensor is aangesloten op een Fibaro RGBW Controller. Op deze manier, wanneer zon laat in de avond, zal tuinverlichting pas na zonsondergang in te schakelen. En als volle maan schijnt, zal tuinverlichting inschakelen met minimale output om elektriciteit te besparen.

Beste kinderopvang

Gebruik Fibaro RGBW Controller om continu de omstandigheden te controleren in uw kind's kamer. Sluit vier analoge sensoren en monitoren luchtkwaliteit, vochtigheid, druk en temperatuur. Je kunt zorgen voor perfecte omstandigheden om uw kind rustig te laten slapen en opgroeien.

Aquarium onder controle

Een aquarium is een uitstekende aanvulling op elk interieur. Laten we u een fragment van ware onderwater natuur in uw woonkamer of slaapkamer. 

Fibaro RGBW Controller ondersteunt sensoren voor het bewaken van temperatuur van het water, CO2-niveau van cruciaal belang voor de groei van de juiste plant, pH-niveau geschikt is voor vissen of calcium niveaus. Fibaro RGBW-controller zorgt voor het toezicht op vier parameters die de gebruiker op de hoogte stelt als er veranderingen optreden door push / sms / e-mail of knipperlicht kleuren.

Parkeergarage beheerder

Fibaro RGBW Controller zal u helpen om een auto te parkeren, zodat het perfect past bij uw garage, en je kunt uitstappen en uitpakken zonder krassen op de lak.

U kunt met een verlichte parkeerplaats begeleiding creëren in uw garage door gebruik van kleur LED-strips en analoge afstandssensors. De kleur van het licht zal veranderen afhankelijk van de afstand tot de muren.

4 - kanaals dimmer voor 12 / 24V lichtbronnen

Fibaro RGBW-controller zorgt voor het beheer van vier onafhankelijke licht kanalen. Het 'is' 's werelds enige draadloze controller voor voor het dimmen van maximaal vier aangesloten lichtbronnen onafhankelijk van elkaar. RGBW Controller 'veelzijdigheid zorgt voor een juiste werking van de 12V en 24V lichtbronnen ook, zonder aanpassingen. Op deze manier kunt don''t moet de spanning van de aangesloten lichtbronnen te observeren.

Keuken verlichting

Kies de gewenste keuken verlichting om uw huidige activiteit te passen. Of u nu ontspannen een boek leest, luistert naar muziek of tijd doorbrengt met vrienden, kies de kleur handmatig aan of gebruik een van de vooraf gedefinieerde kleurenschema's.

Temperatuur bepaalt verlichting

Verlicht vloerverwarming, waskommen, douches met LED-strips waarbij de kleuren afhankelijk zijn van de temperatuur. Duizelingwekkende effect!

Sensoren bepalen verlichting

Gebruik sensoren om de lichtintensiteit buiten aan te passen aan de voorwaarden. Lampen kunnen automatisch worden ingeschakeld wanneer het begint al donker en het is de intensiteit zal toenemen na de zonsondergang.

Muurschakelaars

Stel de gewenste lichte kleur met de hand, het mengen van kleuren met behulp van de muur schakelaars. Start andere apparaten automatisch, afhankelijk van de verlichting kleur set.

Data sheet
FIBARO
FGS-214
1 kg
5902701702083
Data sheet
Systeem
Z-wave
Module type
Ontvanger
Type module
Dimmer
Gebruik
Inbouw
Questions(FAQs)
Customers who bought this product also bought:
Customers who bought this product also bought: